ស្វែងរកតាមប្រភេទឯកសារ
ស្វែងរកតាមប្រភេទដំណាំ
អត្ថបទថ្មីៗ
ចំនួនភ្ញៀវចូលទស្សនា
        
ថ្ងៃនេះ
ថ្ងៃម្សិលមិញ
សប្តាហ៍នេះ
សប្តាហ័មុន
ខែនេះ
ខែមុន
ពាក្យគន្លឺះ  

ស្វែងរក
ស្វែងរកលំអិត


ចំណងជើង:
ពេលវេលានៃការច្រូតកាត់ស្រូវ
បរិយាយ:
ការច្រូតកាត់ស្រូវមិនចំពេលវេលា(ទុំជ្រុល ទុំស្ទើរ) ធ្វើឲ្យយើងបាត់បង់ទិន្នផល និងបាត់បង់ គុណភាព
អង្ករ។ ដូច្នេះដើម្បីកុំឲ្យបាត់បង់គុណភាពអង្ករ ឬទិន្នផលត្រូវកំណត់សភាពគ្រាប់ទុំជាក់ស្តែងគឺជាការ
ចាំបាច់សម្រាប់ធ្វើការច្រូតកាត់។
keyword:
N/A
ការច្រូតកាត់ស្រូវមិនចំពេលវេលា(ទុំជ្រុល ទុំស្ទើរ) ធ្វើឲ្យយើងបាត់បង់ទិន្នផល និងបាត់បង់ គុណភាព
អង្ករ។ ដូច្នេះដើម្បីកុំឲ្យបាត់បង់គុណភាពអង្ករ ឬទិន្នផលត្រូវកំណត់សភាពគ្រាប់ទុំជាក់ស្តែងគឺជាការ
ចាំបាច់សម្រាប់ធ្វើការច្រូតកាត់។


ចំណងជើង:
ការច្រូតកាត់ស្រូវ
បរិយាយ:
ការប្រមូលផលស្រូវចំពេលវេលាល្អ ធ្វើឲ្យយើងទទួលបានទិន្នផលស្រូវច្រើន ព្រោះវាមិនបាត់បង់ទិន្ន
ផលនៅពេលច្រូតកាត់ និងបោកបែន ។ យើងចាប់ផ្តើមច្រូតកាត់ស្រូវនៅពេលពិនិត្យមើលកួរស្រូវទុំ
ពី៨០ទៅ៨៥ភាគរយ ឬពេលគ្រាប់ស្រូវនៅពាក់កណ្តាលកួរមានពណ៌លឿងទុំចាស់ ពាក់កណ្តាលកួរ
មានពណ៌លឿងទុំស្រាល ។
keyword:
N/A
ការប្រមូលផលស្រូវចំពេលវេលាល្អ ធ្វើឲ្យយើងទទួលបានទិន្នផលស្រូវច្រើន ព្រោះវាមិនបាត់បង់ទិន្ន
ផលនៅពេលច្រូតកាត់ និងបោកបែន ។ យើងចាប់ផ្តើមច្រូតកាត់ស្រូវនៅពេលពិនិត្យមើលកួរស្រូវទុំ
ពី៨០ទៅ៨៥ភាគរយ ឬពេលគ្រាប់ស្រូវនៅពាក់កណ្តាលកួរមានពណ៌លឿងទុំចាស់ ពាក់កណ្តាលកួរ
មានពណ៌លឿងទុំស្រាល ។
Copyrights © 2017 by CARDI - CARDI . All rights reserved.