លទ្ធផលនៃការស្វែងរក

ឆ្លងកាត់រយៈពេល១០ឆ្នាំ ក្នុងការបង្កើតនិងពិសោធន៍ជ្រើសរើស ពូជស្រូវ ផ្ការំដួល ត្រូវបានបញ្ចេញ​ជូន​កសិករ​​ប្រើ​ប្រាស់​​​ដោយ​កាឌីនា​ឆ្នាំ​១៩៩៩។




Aromatic Authenticity to Jasmine Rice Type and Fragrance Genes Analysis by DNA-Fingerprinting Using 18 Microsatellite Markers/Primers and BAD Analysis.



Milled and Brawn Rice Nutrition Values of Rice Varieties Released by CARDI/MAFF: Phka Rumduol, Phka Romeat, Sen Pidao and Phka Chan Sen Sar

កាលពីថ្ងៃ​ទី១៦ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៣ ក្រសួង​កសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និង​នេសាទ​បាន​ប្រារព្វ​​ទិវា​ស្បៀង​​អាហារ​​ពិភពលោក ក្នុង​ប្រធាន​បទ "ប្រព័ន្ធ​ស្បៀង​​មាន​​និរន្តរភាពសម្រាប់​សន្តិសុខ​​ស្បៀង និង​អាហា​​រូបត្ថម្ភ" នៅ​វិទ្យា​ស្ថាន​ស្រាវ​ជ្រាវ​​និង​​អភិវឌ្ឍន៍​កសិកម្ម​កម្ពុជា ក្រោម​អធិបតីភាព ឯកឧត្តមបណ្ឌិត អ៊ុក រ៉ាប៊ុន រដ្ឋមន្រ្តី​ក្រសួង​​កសិកម្ម រុក្ខា​ប្រមាញ់ និង​នេសាទ ឯកឧត្តម លោកជំទាវ​រដ្ឋលេខាធិការ អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសួង​​កសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និង​នេសាទ​និងក្រសួងពាក់ព័ន្ធ​ ឯកអគ្គរាជទូត​និង​រដ្ឋទូត​ប្រទេស​​ជា​មិត្ត លោក Gianpietro Bordignon តំណាង ​កម្មវិធី​ស្បៀង​អាហារ​ពិភពលោក​ប្រចាំ​នៅ​កម្ពុជា តំណាង​​​​អង្គការ​​ស្បៀង​​និង​កសិកម្ម​នៃ​សហ​ប្រជាជាតិ​ប្រចាំ​កម្ពុជា មន្រ្តី​រាជការ និស្សិតនិង​កសិករ​សរុប​​ចំនួន​​​៦៥០ នាក់។

អត្ថបទថ្មីៗ
ចំនួនភ្ញៀវចូលទស្សនា
        
ថ្ងៃនេះ
ថ្ងៃម្សិលមិញ
សប្តាហ៍នេះ
សប្តាហ័មុន
ខែនេះ
ខែមុន
Copyrights © 2018 by CARDI - CARDI . All rights reserved.